
Інгредієнти:
- Сир – 200 г
- Кефір – 200 г
- Курячі яйця – 2 шт.
- Цукровий пісок – 50 г
- Сіль – 1 / 2 ч.л.
- Ванілін, цедра лимона
- Сода – 3/4 ч.л.
- Борошно – 150 г
Рецепт приготування:
- Кефір вибирайте жирний.
- В кефірі розчиняємо цукор, сіль, ванілін, додаємо яйця, цедру та сир. Добре вимішуємо масу.
- Просіяне борошно змішуємо з содою, всипаємо в масу і вимішуємо тісто.
- Сковороду змащуємо олією і нагріваємо.
- Викладаємо тісто на сковороду, накриваємо кришкою або фольгою.
- Смажимо на невеликому вогні 5 хвилин з одного боку.
- За допомогою тарілки перевертаємо пиріг і обсмажуємо ще 5 хвилин.
Смачного!