
Інгредієнти:
- борошно, 4 склянки;
- сіль, половина ч.л.;
- молоко, 500 мл;
- олія соняшникова, 2 ст.л.;
- цукор, 2 ст.л.;
- дріжджі сухі, 11 г
Рецепт пригогування:
- Тепле молоко змішуємо з цукром, сіллю і дріжджами, олією і перемішуємо до однорідності.
- Борошно просіваємо і всипаємо в рідку основу.
- Після того, як вимісили тісто, накриваємо харчовою плівкою і кладемо на 2 години в холодильник.
- Робочу поверхню присипаємо борошном, обминаємо тісто, ділимо його на порційні шматочки і формуємо пиріжки з різною начинкою.
- Тісто чудово підходить для будь-якої випічки воно довго зберігається м’яким і ніжним.
