Пиріжки для ледачих. Тісто м’яке, до рук не прилипає і пиріжки не розвалюються

Пиріжки для ледачих. Тісто м'яке, до рук не прилипає і пиріжки не розвалюються
Пиріжки для ледачих. Тісто м'яке, до рук не прилипає і пиріжки не розвалюються

Інгредієнти:

  • борошно, 4 склянки;
  • сіль, половина ч.л.;
  • молоко, 500 мл;
  • олія соняшникова, 2 ст.л.;
  • цукор, 2 ст.л.;
  • дріжджі сухі, 11 г

Рецепт пригогування:

  1. Тепле молоко змішуємо з цукром, сіллю і дріжджами, олією і перемішуємо до однорідності.
  2. Борошно просіваємо і всипаємо в рідку основу.
  3. Після того, як вимісили тісто, накриваємо харчовою плівкою і кладемо на 2 години в холодильник.
  4. Робочу поверхню присипаємо борошном, обминаємо тісто, ділимо його на порційні шматочки і формуємо пиріжки з різною начинкою.
  5. Тісто чудово підходить для будь-якої випічки воно довго зберігається м’яким і ніжним.
Пиріжки для ледачих. Тісто м'яке, до рук не прилипає і пиріжки не розвалюються
Пиріжки для ледачих. Тісто м’яке, до рук не прилипає і пиріжки не розвалюються