Пиріжки з вишнею не течуть і довго не черствіють! Вдала випічка до чаю

Пиріжки з вишнею не течуть і довго не черствіють! Вдала випічка до чаю!
Пиріжки з вишнею не течуть і не черствіють! Вдала начинка для будь-якої випічки

Інгредієнти для начинки:

  • вишня без кісточок, 500 г;
  • цукор, 125 г;
  • крохмаль, 25 г (кукурудзяний або звичайний).

Інгредієнти для тіста:

  • молоко тепле, 200 мл;
  • дріжджі свіжі, 20 г;
  • цукор, 75 г;
  • яйця, 2 шт.;
  • ванілін;
  • сіль щіпка;
  • масло вершкове, 40 г;
  • олія, 30 мл;
  • борошно, 600

Процес приготування:

  1. Вишню викладаємо в каструлю, змішуємо з половиною цукру і залишаємо на 20 хвилин.
  2. Цукор, що залишився, змішуємо з крохмалем і перемішуємо.

     

  3. Ставимо вишню на невеликий вогонь і перемішуємо. Доводимо до кипіння і знімаємо з плити, засипаємо цукор з крохмалем і добре перемішуємо.
  4. Ставимо знову на плиту, на невеликий вогонь і варимо, доводимо знову до кипіння і  варимо 1 хвилину.
  5. Для тіста змішуємо всі інгредієнти, додаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто.
  6. Кладемо тісто в пакет і відправляємо в каструлю з теплою водою на 1 годину.
  7. Тісто ділимо на 18 шматочків і формуємо пиріжки з начинкою, ретельно защипуємо краї.
  8. Деко застилаємо пергаментом і викладаємо пиріжки, накриваємо, залишаємо на 15 хвилин.
  9. Збиваємо жовток і змащуємо пиріжки.

     

  10. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо пиріжки близько 20 хвилин.
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!