Пишні, рум’яні та дієтичні — як приготувати сирники з кабачків

Пишні, рум'яні та дієтичні — як приготувати сирники з кабачків
Пишні, рум'яні та дієтичні — як приготувати сирники з кабачків

Несолодкі сирники з кабачком – більш дієтичний варіант одного з головних символів дитинства. Кабачок додасть більшої соковитості, ну а для аромату додамо побільше різноманітної зелені. Букет можете підібрати на свій смак, а у нас це кріп, петрушка і м’ята.

Інгредієнти:

  • сир – 300 г
  • кабачок – 300 г
  • яйце – 1 шт.
  • борошно – 4-5 ст.л.
  • кріп, петрушка, м’ята – за смаком
  • сіль, перець – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Кабачок натріть, посоліть, та залиште для виділення соку.
  2. У глибокій мисці розітріть сир з яйцем і дрібкою солі. Додайте тертий і віджатий кабачок і нарізану дрібно зелень. Додайте борошно, ретельно перемішайте.
  3. Сформуйте сирники. Смажте по 2-3 хв. з кожного боку на добре розігрітій сковороді з додаванням соняшникової олії.

    Пишні, рум'яні та дієтичні —  як приготувати сирники з кабачків
    Пишні, рум’яні та дієтичні — як приготувати сирники з кабачків