
Несолодкі сирники з кабачком – більш дієтичний варіант одного з головних символів дитинства. Кабачок додасть більшої соковитості, ну а для аромату додамо побільше різноманітної зелені. Букет можете підібрати на свій смак, а у нас це кріп, петрушка і м’ята.
Інгредієнти:
- сир – 300 г
- кабачок – 300 г
- яйце – 1 шт.
- борошно – 4-5 ст.л.
- кріп, петрушка, м’ята – за смаком
- сіль, перець – за смаком
Рецепт приготування:
- Кабачок натріть, посоліть, та залиште для виділення соку.
- У глибокій мисці розітріть сир з яйцем і дрібкою солі. Додайте тертий і віджатий кабачок і нарізану дрібно зелень. Додайте борошно, ретельно перемішайте.
- Сформуйте сирники. Смажте по 2-3 хв. з кожного боку на добре розігрітій сковороді з додаванням соняшникової олії.
Пишні, рум’яні та дієтичні — як приготувати сирники з кабачків