Пишні, соковиті біляші. Знайшла правильний рецепт багато років назад!

Пишні, соковиті біляші. Знайшла правильний рецепт багато років назад!
Пишні, соковиті біляші. Знайшла правильний рецепт багато років назад!

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 500 г;
  • дріжджі, 1.5 ч.л.;
  • масло вершкове, 50 г;
  • олія соняшникова, 10 г;
  • цукор, 0.5 ст.л.;
  • сіль, 1 ч.л.;
  • молоко, 320 мл.

Для приготування фаршу візьміть:

  • фарш будь-який, 300 г;
  • цибуля, 300 г;
  • сіль, 0.5 ч.л.;
  • перець, 1 ч.л.;
  • олія соняшникова.

Процес приготування біляшів

Борошно просіваємо і з’єднуємо з сіллю, цукром і дріжджами, 1 ст.л олії і м’якого вершкового масла. Вимішуємо масу до однорідності і заливаємо теплим молоком.

Вимішуємо тісто до тих пір, поки маса не стане м’якою і не перестане липнути до рук.

Накриваємо тісто і ставимо в тепле місце на 2 години.

Фарш з’єднуємо з дрібно нарізаною цибулею, спеціями, сіллю.

Викладаємо тісто на посипаний борошном стіл, відокремлюємо шматочок і розтягуємо руками (качалкою не користуватися) в коржик. Викладаємо начинку, збираємо мішечок і защипуємо краї.

Обсмажуємо на розігрітій олії до рум’яності.

Джерело