Ресторанна картопелька, рецепт підказав знайомий повар. Давно я такої смачної не їла!

Запечена картопля «Буланжер». Готується така картопелька дуже просто, а результат, дивує своїм смаком і видом.

Інгредієнти:

  • Картопля – 1 кг
  • Цибуля – 2-3 шт.
  • Вода – 200 мл
  • Maggi бульйон з куркою – 1 кубик
  • Молоко – 200 мл

Рецепт приготування:

  1. Картоплю нарізаємо тонкими скибочками, цибулю нарізаємо півкільцями.
  2. Форму для запікання змащуємо олією і викладаємо одним картоплю. Посипаємо цибулею і викладаємо другий шар картоплі.
  3. Кубик розводимо у воді. Виливаємо на картоплю. Слідом виливаємо молоко.
  4. Змащуємо картоплю розтопленим вершковим маслом і накриваємо форму фольгою. Відправляємо запікатися в розігріту духовку до 200º на 40 хвилин. Вкінці випікання фольгу прибираємо.

Смачного!