Запечена картопля «Буланжер». Готується така картопелька дуже просто, а результат, дивує своїм смаком і видом.
Інгредієнти:
- Картопля – 1 кг
- Цибуля – 2-3 шт.
- Вода – 200 мл
- Maggi бульйон з куркою – 1 кубик
- Молоко – 200 мл
Рецепт приготування:
- Картоплю нарізаємо тонкими скибочками, цибулю нарізаємо півкільцями.
- Форму для запікання змащуємо олією і викладаємо одним картоплю. Посипаємо цибулею і викладаємо другий шар картоплі.
- Кубик розводимо у воді. Виливаємо на картоплю. Слідом виливаємо молоко.
- Змащуємо картоплю розтопленим вершковим маслом і накриваємо форму фольгою. Відправляємо запікатися в розігріту духовку до 200º на 40 хвилин. Вкінці випікання фольгу прибираємо.
Смачного!