
Інгредієнти:
- борошно, 150 г;
- яйця, 3 шт.;
- масло, 150 г;
- розпушувач, 5 г;
- цукор, 180 г;
- за смаком – родзинки або курага.
Процес приготування:
- Розм’якшуємо масло при кімнатній температурі.
- У масло всипаємо цукор і додаємо яйця, збиваємо масу до однорідності.
- Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, частинами вводимо в тісто і добре все вимішуємо.
- За бажанням, додаємо ізюм або шматочки кураги.
- У формочки для кексів ставимо паперові формочки і викладаємо в них третину тіста.
- Духовку розігріваємо до 190 градусів і випікаємо 15 хвилин, але дивіться по своїй духовці.
