РЕЦЕПТ: бісквітний рулет — завжди виходить і добре згортається

Яєчний бісквіт виходить завжди. Він прекрасно згортається і не ламається. Яйця надають бісквіту красивого золотистого кольору. В якості начинки підійде будь-яке варення або джем. При бажанні ви можете приготувати смачний крем.

Інгредієнти:

  • яйця – 5 шт.
  • цукор – 120 г
  • сіль – дрібка
  • пшеничне борошно – 90 г
  • розпушувач – 2 г
  • соняшникова олія – 50 мл
  • молоко – 50 мл
  • варення або крем – за смаком

Рецепт приготування бісквітного рулету

  1. Відокремте жовтки від білків, додайте дрібку солі і збийте в пишну піну за допомогою міксера. Всипте 50 г цукру і продовжуйте збивати. Маса повинна збільшитися вдвічі.
    РЕЦЕПТ: бісквітний рулет — завжди виходить і добре згортається
    РЕЦЕПТ: бісквітний рулет — завжди виходить і добре згортається

     

  2. У глибокій мисці збийте білки протягом 1 хвилини. Розділіть цукор, що залишився на 3 частини і поступово додайте в білок, продовжуючи збивати до отримання стійких піків.РЕЦЕПТ: бісквітний рулет — завжди виходить і добре згортається
  3. Введіть жовтки, акуратно перемішуючи масу силіконової лопаткою за годинниковою стрілкою. Додайте просіяне борошно і розпушувач.
  4. З’єднайте молоко і соняшникову олію. Додайте в суміш кілька ложок яєчного тіста, перемішайте, а потім вилийте до решти тіста і змішайте до однорідності.
  5. Викладіть тісто на деко, застелене пергаментним папером. Рівномірно розподіліть і випікайте 30 хвилин при температурі 170 градусів.
    Рецепт приготування бісквітного рулету
    Рецепт приготування бісквітного рулету

     

  6. Ще гарячий бісквіт покладіть на чистий пергаментний папір і зніміть той, на якому він випікався. Зробіть кілька неглибоких надрізів на поверхні, змастіть кремом і загорніть щільний рулет. Коли охолоне, відправте на 1 годину в холодильник.

    РЕЦЕПТ: бісквітний рулет — завжди виходить і добре згортається
    РЕЦЕПТ: бісквітний рулет — завжди виходить і добре згортається