
Якщо у Вас є будь-які інші фрукти або ягоди, сміливо можете їх використовувати. Пиріг виходить дуже смачним, легким і ароматним!
Інгредієнти:
- Борошно – 320 г
- Молоко – 200 мл
- Цукор – 200 г
- Яйця – 2 шт.
- Рослинна олія – 120 г
- Ванільний цукор – 10 г
- Розпушувач – 10 г
- Цукрова пудра
- Сіль – щіпка.
Рецепт приготування:
- У глибоку ємність вбиваємо яйця, цукор і збиваємо міксером до тих пір, поки маса не перетвориться в піну. Тепер, не перестаючи збивати, додаємо рослинну олію, молоко, ванільний цукор, сіль, просіяне борошно з розпушувачем. Перевірте, щоб тісто було без грудок.
- Форму застелити пергаментом, заповнити тістом і викласти вишню.
- Духовку включаємо на 170 градусів і запікаємо 45-55 хвилин. Готовність перевіряємо сірником.
- Коли пиріг охолоне, перекладемо його на тарілку і посипаємо пудрою.