Рецепт котлет з хлібом і водою. Котлети по-селянськи

Якщо змішати в правильних пропорціях фарш і хліб, то виходять дуже смачні котлети, м’які і соковиті.

Інгредієнти:

  • фарш (асорті) – 1 кг;
  • батон (черствий) – половина (або за смаком);
  • цибуля – 1 шт.;
  • яйце – 1 шт.
  • сіль, перець, часник – за смаком

Процес приготування:

  1. Хліб або батон замочуємо у воді на кілька хвилин і віджимаємо, змішуємо з фаршем.
  2. Цибулю натираємо на дрібній тертці і змішуємо з фаршем, додаємо яйце, до смаку сіль, перець, подрібнений часник.
  3. Добре вимішуємо і відбиваємо, накриваємо фарш і ставимо його в холодильник на 1 годину.
  4. Формуємо котлети, обвалюємо їх в панірувальних сухарях і обсмажуємо на олії з обох сторін.
Рецепт котлет з хлібом і водою. Котлети по-селянськи
Рецепт котлет з хлібом і водою. Котлети по-селянськи
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!