
Якщо змішати в правильних пропорціях фарш і хліб, то виходять дуже смачні котлети, м’які і соковиті.
Інгредієнти:
- фарш (асорті) – 1 кг;
- батон (черствий) – половина (або за смаком);
- цибуля – 1 шт.;
- яйце – 1 шт.
- сіль, перець, часник – за смаком
Процес приготування:
- Хліб або батон замочуємо у воді на кілька хвилин і віджимаємо, змішуємо з фаршем.
- Цибулю натираємо на дрібній тертці і змішуємо з фаршем, додаємо яйце, до смаку сіль, перець, подрібнений часник.
- Добре вимішуємо і відбиваємо, накриваємо фарш і ставимо його в холодильник на 1 годину.
- Формуємо котлети, обвалюємо їх в панірувальних сухарях і обсмажуємо на олії з обох сторін.
