Рецепт маринованих кабачків на зиму і як їх зробити в густому томатному соусі

Рецепт маринованих кабачків на зиму і як їх зробити в густому томатному соусі
Рецепт маринованих кабачків на зиму і як їх зробити в густому томатному соусі

Рецепт маринованих кабачків на зиму і як їх зробити в густому томатному соусі

Рецепт кабачків в томатному маринаді

Інгредієнти:

  • 1200 г молодих кабачків
  • 800 мл води
  • 125 мл томатної пасти
  • 30 г солі
  • 75 г цукру
  • 4 ст. л. 9% -го оцту
  • 1 ч. л. сухої гірчиці
  • 4 парасольки кропу
  • 4 зубчики часнику
  • 4 листа смородини
  • 4 листочка вишні
  • 12 горошин запашного перцю
  • 1 гострий перець

 Підпишіться на Коліжанку в Telegram