Рецепт моєї подруги! Найкраща запечена картопля в духовці з часником і кропом!

Інгредієнти:

  • картопля (велика) – 6-8 шт.
  • вершкове масло – 150 г
  • сухий часник – 1 ч.л.
  • сіль – 1 ч.л.
  • чорний перець – 1/2 ч.л.
  • сухий кріп – 1 ч.л.

Процес приготування:

  1. Нарізаємо картоплю кружальцями, товщиною 1-1,5 см. Обсушити паперовими рушниками.
  2. У вершкове масло (м’яке) додаємо сухий часник, кріп, сіль і перець. Перемішуємо.
  3. Картоплю перемішуємо з ароматним вершковим маслом. Викладаємо на деко, застелене пергаментом.
  4. Запікаємо в розігрітій духовці при температурі 200 градусів.

Смачного!