Рецепт неймовірно смачної і швидкої вечері. М’ясо з картоплею в духовці

Свинина, приготовлена по цьому рецепту, виходить дуже вишуканою, ароматної і апетитною. Рецепт простий, все готується швидко, результат – найсмачніша, м’яка і соковита вечеря.

Інгредієнти:

  • свинина або інше м’ясо, 700 г;
  • картопля, 800 г;
  • сіль, перець, спеції;
  • цибуля, на (свій) смак;
  • сир, 100 г;
  • гірчиця, 1 ст.л.;
  • майонез, 2 ст.л.;
  • йогурт білий, 2 ст.л.

Процес приготування:

  1. М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Відбиваємо м’ясо з двох сторін, але не сильно.
  2. Солимо і перчимо, втираємо різні спеції на (свій) смак.
  3. Картоплю тремо на грубій тертці і солимо, залишаємо на 10 хвилин.
  4. Віджимаємо картопляну масу від соку.
  5. Форму змащуємо маслом і викладаємо рівним шаром картоплю.
  6. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і викладаємо поверх картоплі.
  7. Зверху викладаємо шматочки м’яса.
  8. Трьом на грубій тертці сир і змішуємо його з гірчицею, майонезом і йогуртом. Додайте ще спеції за смаком.
  9. Викладаємо соус поверх м’яса рівним шаром.
  10. Запікаємо в духовці при 180 градусах близько 30 хвилин.