Свинина, приготовлена по цьому рецепту, виходить дуже вишуканою, ароматної і апетитною. Рецепт простий, все готується швидко, результат – найсмачніша, м’яка і соковита вечеря.
Інгредієнти:
- свинина або інше м’ясо, 700 г;
- картопля, 800 г;
- сіль, перець, спеції;
- цибуля, на (свій) смак;
- сир, 100 г;
- гірчиця, 1 ст.л.;
- майонез, 2 ст.л.;
- йогурт білий, 2 ст.л.
Процес приготування:
- М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Відбиваємо м’ясо з двох сторін, але не сильно.
- Солимо і перчимо, втираємо різні спеції на (свій) смак.
- Картоплю тремо на грубій тертці і солимо, залишаємо на 10 хвилин.
- Віджимаємо картопляну масу від соку.
- Форму змащуємо маслом і викладаємо рівним шаром картоплю.
- Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і викладаємо поверх картоплі.
- Зверху викладаємо шматочки м’яса.
- Трьом на грубій тертці сир і змішуємо його з гірчицею, майонезом і йогуртом. Додайте ще спеції за смаком.
- Викладаємо соус поверх м’яса рівним шаром.
- Запікаємо в духовці при 180 градусах близько 30 хвилин.