
Кабачки зі спеціями в духовці
СКЛАДОВІ
- 3-4 молодих кабачка
- 1 ч. л. паприки
- 1 ч.л. куркуми
- 3 зуб. часнику
- 1 ч. л. солі
- 2 ст.л. борошна
- 2 яйця
- 1 ст.л. сметани
Рецепт приготування:
- Кабачки нарізати брусочками довжиною 5 см, посолити, додати рослинну олію..
- Змішати сухі спеції з борошном. Обваляти кабачки в цій паніровці.
- В окремому посуді яйця збити зі сметаною, дрібкою солі та часником. Вмочити кабачки з усіх сторін та викласти на деко, змащене олією.
- Випікати кабачки в духовці, розігрітій до 200 градусів, 15-20 хвилин.
- Подавати закуску з улюбленим соусом. Смачного!
