Рецепт приготування чебурек на кефірі. Виходять хрусткі та соковиті!

Рецепт приготування чебурек на кефірі. Виходять хрусткі та соковиті!
Рецепт приготування чебурек на кефірі. Виходять хрусткі та соковиті!

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно – 400 г
  • кефір – 1 скл.
  • яйце – 1 шт.
  • фарш – 400-500 г
  • цибуля – 2 шт.
  • вода – 5-6 ст.л.
  • олія – 100 мл

Рецепт приготування:

  1. За допомогою вилки збийте яйце і кефір до однорідної консистенції, додайте дрібку солі.
  2. Невеликими частинами додавайте в суміш борошно. Викладіть тісто на присипаний борошном стіл, гарненько замісіть.
  3. Накрийте тісто рушником або загорніть в харчову плівку, залиште на 20 хвилин.
  4. У цей час приготуйте начинку: в фарш додайте друбно нарізану цибулю, воду, сіль і перець. 
  5. Тісто розділіть на 12 частин, кожну частину скачайте в кулю.
  6. Розкачайте кожен шар тіста в коржик, викладіть в середину столову ложку фаршу, скріпіть краї. Качалкою пройдіться по краях чебурека, щоб при смаженні не витікав сік.
  7. Обсмажте чебуреки на розігрітій олії з двох боків до рум’яного кольору.
Рецепт приготування чебурек на кефірі. Виходять хрусткі та соковиті!
Рецепт приготування чебурек на кефірі. Виходять хрусткі та соковиті!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!