
Інгредієнти:
- пшеничне борошно – 400 г
- кефір – 1 скл.
- яйце – 1 шт.
- фарш – 400-500 г
- цибуля – 2 шт.
- вода – 5-6 ст.л.
- олія – 100 мл
Рецепт приготування:
- За допомогою вилки збийте яйце і кефір до однорідної консистенції, додайте дрібку солі.
- Невеликими частинами додавайте в суміш борошно. Викладіть тісто на присипаний борошном стіл, гарненько замісіть.
- Накрийте тісто рушником або загорніть в харчову плівку, залиште на 20 хвилин.
- У цей час приготуйте начинку: в фарш додайте друбно нарізану цибулю, воду, сіль і перець.
- Тісто розділіть на 12 частин, кожну частину скачайте в кулю.
- Розкачайте кожен шар тіста в коржик, викладіть в середину столову ложку фаршу, скріпіть краї. Качалкою пройдіться по краях чебурека, щоб при смаженні не витікав сік.
- Обсмажте чебуреки на розігрітій олії з двох боків до рум’яного кольору.
