
Пиріг просто фантастичний, легкий та невагомий. А головне, готується на раз, два, три. Для його начинки можна щоразу використовувати інші фрукти, а значить він кожного разу матиме новий смак і не набридне.
Інгредієнти:
- борошно пшеничне – 350 г
- яйця – 4 шт.
- молоко – 150 мл
- соняшникова олія – 75 мл
- цукор – 180 г
- розпушувач – 10 г
- фрукти – 600 г
- сіль
Рецепт приготування:
- Перетираємо віночком яйця з сіллю і цукром.
- Додаємо тепле молоко, олію і все ретельно перемішуємо.
- Поступово додаємо борошно і розпушувач, замішуємо тісто, трохи густіше, ніж на оладки.
- Виливаємо тісто в форму (24 см), застелену пергаментним папером.
- Фрукти нарізаємо невеликими шматочками і вставляємо в тісто. Посипаємо зверху цукром.
- Випікаємо пиріг при 180 С протягом 40 хвилин.
- Приємного чаювання!