
Найсмачніші деруни! Відкриваємо всі секрети їх приготування! Без муки і яєць. Цей смак не передати словами, їх просто потрібно спробувати.
Продукти:
- 1 кг картоплі;
- 2 цибулини;
- сіль;
- олія для смаження.
Як готувати:
- Картоплю миємо, чистимо, тремо на тертці.
- Цибулю чистимо, тремо на тертці.
- Солимо, ретельно перемішуємо.
- Якщо вийде дуже рідка, зливаємо трошки соку.
- Розігріваємо сковороду, наливаємо олію.
- Викладаємо деруни на гарячу сковорідку. Тоді вони вийдуть дуже хрусткі.
- Обсмажуємо з двох сторін до золотистої скоринки.
- Подаємо зі сметаною.