РЕЦЕПТ ЗНАХІДКА! Найсмачніше М’ЯСО, яке я їла. Приголомшлива гаряча страва на свято і не тільки!

РЕЦЕПТ ЗНАХІДКА! Найсмачніше М'ЯСО, яке я їла. Приголомшлива гаряча страва на свято і не тільки!
РЕЦЕПТ ЗНАХІДКА! Найсмачніше М'ЯСО, яке я їла. Приголомшлива гаряча страва на свято і не тільки!

Нам потрібно: на 1 кг м’яса

  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 3 зуб.
  • сіль – 2 ч.л.
  • перець – за смаком
  • спеції до м’яса – 1 ч.л.
  • аджика – 1 ч.л.
  • кетчуп – 2 ст.л.
  • соєвий соус – 50 мл
  • сметана – 3 ст.л.
  • гірчиця в зернах – 1 ст.л.
  • гірчиця – 1 ч.л.
  • сіль – за смаком
  • картопля – 700 г
  • сіль – за смаком
  • спеції до картоплі – за смаком
  • олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

  1. В першу чергу займемося маринадом. На грубій тертці натираємо цибулю, додаємо туди пропущений через прес часник, солимо, всипаємо приправу до м’яса, перець на (свій) смак, гостру аджику, кетчуп і соєвий соус. Все ретельно перемішуємо.
  2. Тепер беремо свинину, робимо надрізи, але не до самого кінця. Перекладаємо шматок м’яса в глибоку посудину, ретельно натираємо маринадом.
  3. Бажано залишити на одну ніч в холодильнику, накривши харчовою плівкою. Тепер приготуємо ще один соус, для цього до сметани додаємо гірчицю, сіль, і все ретельно перемішуємо.
  4. Далі очищаємо картоплю, робимо неглибокі надрізи по всій картоплині, додаємо сіль, спеції до картоплі, олію. Все перемішуємо. 
  5. Викладаємо замариноване м’ясо у форму для запікання, навколо розкладаємо картоплю, і в кожен надріз м’яса, додаємо приготовлений соус.
  6. Накриваємо фольгою, відправляємо в духовку розігріту до 200 градусів на 1 годину 20 хвилин.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!