
Нам потрібно: на 1 кг м’яса
- цибуля – 1 шт.
- часник – 3 зуб.
- сіль – 2 ч.л.
- перець – за смаком
- спеції до м’яса – 1 ч.л.
- аджика – 1 ч.л.
- кетчуп – 2 ст.л.
- соєвий соус – 50 мл
- сметана – 3 ст.л.
- гірчиця в зернах – 1 ст.л.
- гірчиця – 1 ч.л.
- сіль – за смаком
- картопля – 700 г
- сіль – за смаком
- спеції до картоплі – за смаком
- олія – 2 ст.л.
Процес приготування:
- В першу чергу займемося маринадом. На грубій тертці натираємо цибулю, додаємо туди пропущений через прес часник, солимо, всипаємо приправу до м’яса, перець на (свій) смак, гостру аджику, кетчуп і соєвий соус. Все ретельно перемішуємо.
- Тепер беремо свинину, робимо надрізи, але не до самого кінця. Перекладаємо шматок м’яса в глибоку посудину, ретельно натираємо маринадом.
- Бажано залишити на одну ніч в холодильнику, накривши харчовою плівкою. Тепер приготуємо ще один соус, для цього до сметани додаємо гірчицю, сіль, і все ретельно перемішуємо.
- Далі очищаємо картоплю, робимо неглибокі надрізи по всій картоплині, додаємо сіль, спеції до картоплі, олію. Все перемішуємо.
- Викладаємо замариноване м’ясо у форму для запікання, навколо розкладаємо картоплю, і в кожен надріз м’яса, додаємо приготовлений соус.
- Накриваємо фольгою, відправляємо в духовку розігріту до 200 градусів на 1 годину 20 хвилин.