
Прості і смачні гарячі бутерброди відмінно підходять в якості перекусу, обіду або вечері. Це один із самих бюджетних варіантів страви.
Продукти:
- батон;
- 1 цибулина;
- 3 картоплини;
- 2 яйця;
- 2-3 зубчики часнику.
Як готувати:
- Батон можна використовувати черствий, не обов’язково купувати свіжий.
- Цибулю натираємо на дрібній тертці в кашку.
- Цибулю змішуємо з картопляною масою і добре все вимішуємо.
- Картоплю також натираємо на дрібній тертці, віджимаємо сік, щоб маса не була рідкою.
- Розігріваємо олію.
- Додаємо 2 зубчики часнику, пропущених через прес.
- Масу змішуємо з яйцями і перемішуємо, солимо і перчимо до смаку. Не забудьте про свіжу або сушену зелень і додайте спеції за смаком.
- Батон ріжемо не товста скибочками.
- Викладати не тонким шаром масу на одну сторону батона і викладаємо масою вниз на сковороду.
- Зверху на скибочку батона викладаємо шар картопляної маси
- . Як тільки одна сторона стала рум’яною, перевертаємо і обсмажуємо другу сторону.