Рецепти паски на Великдень! Готую я їх дуже швидко, без дріжджів! Сирна паска — тісто, як пух!

Рецепти паски на Великдень! Готую я їх дуже швидко, без дріжджів! Сирна паска — тісто, як пух!
Рецепти паски на Великдень! Готую я їх дуже швидко, без дріжджів! Сирна паска — тісто, як пух!

Сирні бездріжджові паски виходять просто чудовими, вологими, солодкими, смачними. Сирна випічка на Великдень Це варіант для тих, хто не встигає возитися з дріжджовим тістом. Швидко і просто. Рецепт паски сподобається всім. Ніхто не повірить, що ви їх приготували так швидко.

Інгредієнти:

  • яйця, 3 шт.;
  • масло вершкове, 100 г;
  • цукор, 160 г;
  • сир, 300 г;
  • борошно, близько 250 г;
  • розпушувач, 12 г;
  • родзинки та інші наповнювачі по 50 г;
  • сіль і сода, ванілін по щіпці.

Всі продукти повинні бути кімнатної температури. Сир беріть будь-якої жирності.

Процес приготування:

    1. Яйця збиваємо міксером і частинами всипаємо цукор, збиваємо до збільшення маси в об’ємі.
    2. Вливаємо розтоплене вершкове масло і збиваємо. Додаємо сир і продовжуємо збивати до однорідності.
    3. Можна додати цедру лимона або апельсина. Всипаємо сіль і соду, ванілін, родзинки і цукати, перемішуємо.
    4. Всипаємо частинами просіяне борошно і розпушувач і вимішуємо досить густе тісто.
    5. Паперові форми змащуємо олією і викладаємо до половини тісто. На 5 формочок вийде по 200 г тіста.
    6. Випікаємо паски при 180 градусах близько 40 – 50 хвилин.
    7. Даємо остигнути на решітці.

Готуємо глазур для паски і прикрашаємо.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!