
Неймовірно соковиті і смачні котлети з начинкою із зелені, сиру і масла в клярі стануть улюбленою стравою вашої родини. Обов’язково приготуйте!
Інгредієнти:
- Куряче філе – 2 шт.
- Панірувальні сухарі – 3-4 ст. ложки
- Молоко – 2-3 столові ложки
- Яйце – 1 шт.
- Сіль, перець
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – за смаком
Для кляру:
- Яйця – 2 шт.
- Розпушувач – 0,5 чайної ложки
- Борошно – 3-4 ст. ложки
- Майонез – 3 ст. ложки
Начинка:
- Зелень – 40 г
- Масло м’яке – 100 г
- Сир – 100 гр
- Яйця варені – 2 шт.
Спосіб приготування:
- Залийте сухарі молоком.
- Наріжте курячу грудку на кілька частин.
- Пропустіть через м’ясорубку м’ясо, цибулю і часник. Додайте до фаршу 1 яйце, сухарі, замочені в молоці. Посоліть і поперчіть за смаком. Добре перемішайте фарш.
- Для начинки: 2 варені яйця і сир натріть на дрібній тертці. Приготуйте начинку, змішавши яйця і сир з м’яким маслом. Додайте спеції за смаком та подрібнену зелень.
- Приготуйте кляр, збивши виделкою 2 яйця. Додайте майонез і перемішайте. Борошно просійте з розпушувачем і сіллю. Додайте борошно в кляр і перемішайте.
- Сформуйте котлети, змочуючи руки холодною водою.
- Зробіть корж, в нього покладіть начинку і загорніть. Сформуйте котлети.
- Вмочуйте котлети в кляр і викладайте на розігріту сковороду з олією. Обсмажуйте котлети з усіх боків.
Смачного!
