Розлітаються на ура і рідні задоволені! Дуже смачні котлети з кабачків — ділюсь рецептом!

Розлітаються на ура і рідні задоволені! Дуже смачні котлети з кабачків — ділюсь рецептом!
Розлітаються на ура і рідні задоволені! Дуже смачні котлети з кабачків — ділюсь рецептом!

Інгредієнти:

  • кабачки, морква – по 1 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • сир моцарела – 100 г;
  • часник – 2 зубчики;
  • зелень, сіль, перець.

Процес приготування:

  1. Кабачки натираємо на великій тертці, солимо, перемішуємо і залишаємо, щоб пустили сік.
  2. Окремо натираємо моркву, подрібнюємо зелень та часник.
  3. Віджимаємо кабачки, змішуємо з морквою, тертим сиром, зеленню, яйцями.
  4. Якщо маса виходить занадто рідкою, можна додати манної крупи або борошна, крохмаль.
  5. Добре вимішуємо масу, солимо і перчимо до смаку.
  6. Розігріваємо олію на сковороді, викладаємо масу по столовій ложці.
  7. Обсмажуємо на невеликому вогні до рум’яності з двох сторін.

Для подачі можна приготувати соус на сметані з часником і великою кількістю кропу. Смачного!

Розлітаються на ура і рідні задоволені! Дуже смачні котлети з кабачків — ділюсь рецептом!
Розлітаються на ура і рідні задоволені! Дуже смачні котлети з кабачків — ділюсь рецептом!
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!