Рулети з лаваша з м’ясною начинкою в духовці
Інгредієнти:
- 4 лаваша
- 700 г м’ясного фаршу
- 400 г твердого сиру
- 3 яйця
- 8 помідорів
- свіжа зелень
- сіль, перець за смаком
ПРИГОТУВАННЯ:
- Обсмаж фарш на сковороді до готовності. Посолити і поперчити за смаком. Помідори наріж кільцями.
- На лист лаваша виклади остиглий фарш, тертий сир, помідори. Посип рубаною зеленню.
- На змащений олією пергамент виклади рулети. Рясно змасти їх збитим яйцем з усіх боків. Вилий залишилася яєчну масу на рулети.
- Запікати рулети в духовці розігрітій до 180 градусів 15-20 хвилин.
- Повністю остиглі рулети поріж на порції і подавай до столу. Смачного!
Ще варіанти начинок до лаваша:
Бендерики з м’ясом за лічені хвилини. До бульйону чи борщу саме те, що потрібно!