Салат «Австрійський» – готую його постійно! Ефектний, м’який і легкий.

Салат «Австрійський» - готую його постійно! Ефектний, м'який і легкий
Салат «Австрійський» - готую його постійно! Ефектний, м'який і легкий

Салат виходить ніжним, м’яким, легким. Я його часто готую на свята, а іноді просто так тішу сім’ю смачною стравою.

Продукти:

  • 6 яєць;
  • 1 рибна консерва;
  • 1 цибулина;
  • 150 г сиру;
  • 50 г вершкового масла;
  • 150 г майонезу.

Як готувати:

  1. Відварюємо яйця, охолоджуємо, чистимо і відокремлюємо білок від жовтка.
  2. Тремо білок і жовток в окремі ємності.
  3. Сир тремо на грубій тертці.
  4. Цибулю ріжемо дрібними кубиками і поливаємо окропом, зливаємо. Це робимо, щоб вона втратила свою гіркоту.
  5. Формуємо салат шарами, над кожним робимо сіточку майонезу.
  6. Перший шар – половина білка.
  7. Другий шар – подрібнена вилкою риба.
  8. Третій шар – цибуля і натріть вершкове масло.
  9. Четвертий шар – жовтки.
  10. П’ятий шар – білок.
  11. Ставимо салат в холодильник мінімум на 3 години.
  12. Прикрасити салат можна тертим сиром,  зеленню.

Простий, але ситний і смачний салат. Зберігайте перевірений рецепт, і не забудьте поділитися смачним рецептом з друзями!

За матеріалами.