
Салат виходить ніжним, м’яким, легким. Я його часто готую на свята, а іноді просто так тішу сім’ю смачною стравою.
Продукти:
- 6 яєць;
- 1 рибна консерва;
- 1 цибулина;
- 150 г сиру;
- 50 г вершкового масла;
- 150 г майонезу.
Як готувати:
- Відварюємо яйця, охолоджуємо, чистимо і відокремлюємо білок від жовтка.
- Тремо білок і жовток в окремі ємності.
- Сир тремо на грубій тертці.
- Цибулю ріжемо дрібними кубиками і поливаємо окропом, зливаємо. Це робимо, щоб вона втратила свою гіркоту.
- Формуємо салат шарами, над кожним робимо сіточку майонезу.
- Перший шар – половина білка.
- Другий шар – подрібнена вилкою риба.
- Третій шар – цибуля і натріть вершкове масло.
- Четвертий шар – жовтки.
- П’ятий шар – білок.
- Ставимо салат в холодильник мінімум на 3 години.
- Прикрасити салат можна тертим сиром, зеленню.
Простий, але ситний і смачний салат. Зберігайте перевірений рецепт, і не забудьте поділитися смачним рецептом з друзями!