
Простий, але смачний, святковий салат.
Інгредієнти:
- філе куряче відварне – 200 г;
- сир твердий – 150 г;
- гриби мариновані – 200 г;
- цибуля – 1 шт.;
- сметана, майонез – за смаком;
- часник – 1 зуб. (за бажанням);
- картопля – 2 шт;
- морква – 1 шт.;
Рецепт приготування:
- Відварюємо картоплю та моркву.
- Цибулю ріжемо на дрібні шматочки і обсмажуємо на олії.
- Гриби і м’ясо ріжемо на невеликі шматочки.
- Окремо натираємо на тертці картоплю та моркву.
- Для соусу змішуємо в рівних пропорціях сметану і майонез. За бажанням, додаємо часник.
- Салат збираємо в роз’ємній формі.
- Перший шар – гриби. Другий шар – цибуля. Третій шар – картопля, змащуємо соусом. Четвертий шар -морква і соус. П’ятий шар – філе.
- Зверху присипаємо тертим сиром і ставимо салат в холодильник на 3 години, попередньо накривши харчовою плівкою.
