
Салат «День народження» із старовинного кулінарного журналу. Всього 4 інгредієнти
- куряче філе – 300 г;
- цибуля – 1 шт.;
- яйця – 3 шт.;
- помідор – 1 шт.;
Для маринаду цибулі:
- цукор – 0,5 ст.л.;
- оцет – 1-2 ст.л.;
Рецепт приготування:
- Яйця відварюємо і ріжемо кубиком. Помідор ріжемо кубиком.
- Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, змішуємо з цукром і оцтом, залишаємо маринуватися.
- Куряче м’ясо відварюємо в підсоленій воді зі спеціями, охолоджуємо і ріжемо кубиком.
- Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом і подаємо на стіл. Смачного!
