Салат «День народження» із старовинного кулінарного журналу. Всього 4 інгредієнти

Салат «День народження» із старовинного кулінарного журналу. Всього 4 інгредієнти
Салат «День народження» із старовинного кулінарного журналу. Всього 4 інгредієнти

Салат «День народження» із старовинного кулінарного журналу. Всього 4 інгредієнти

  • куряче філе – 300 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • помідор – 1 шт.;

Для маринаду цибулі:

  • цукор – 0,5 ст.л.;
  • оцет – 1-2 ст.л.;

Рецепт приготування:

  1. Яйця відварюємо і ріжемо кубиком. Помідор ріжемо кубиком.
  2. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, змішуємо з цукром і оцтом, залишаємо маринуватися.
  3. Куряче м’ясо відварюємо в підсоленій воді зі спеціями, охолоджуємо і ріжемо кубиком.
  4. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом і подаємо на стіл. Смачного!
Салат «День народження» із старовинного кулінарного журналу. Всього 4 інгредієнти
Салат «День народження» із старовинного кулінарного журналу. Всього 4 інгредієнти