
Готуємо салат “Хризантема” на святковий стіл. Продукти викладаються шарами в певній послідовності, кожен шар просочується майонезом.
Підготуйте всі продукти для приготування салату:

- Копчену курячу грудку наріжте кубиком, викладіть на плоску тарілку, це буде нижній шар салату. Копчену курку також можна замінити відвареним курячим філе. Зверху нанесіть майонез.
- Мариновані печериці наріжте пластинками, викладіть на курку, також змастіть майонезом.
- Наступним шаром – кукурудза+майонез.
- Попередньо відваріть яйця, очистіть їх, акуратно відокремте білок від жовтка. Білок натріть на крупній тертці, викладіть наступним шаром, змастіть майонезом.
-
Жовтки подрібніть, присипте ними верхівку салату, розподіляючи по всій площі салату.
- Вкінці вставте чіпси по колу (як на фото). Чіпси використовуйте хорошої якості, цілі, без пошкоджень, бажано оригінального смаку. Смачного!
Салат ХРИЗАНТЕМА — першим з’їдають зі столу