Салат ХРИЗАНТЕМА — першим з’їдають зі столу

Салат ХРИЗАНТЕМА — першим з'їдають зі столу
Салат ХРИЗАНТЕМА — першим з'їдають зі столу

Готуємо салат “Хризантема” на святковий стіл. Продукти викладаються шарами в певній послідовності, кожен шар просочується майонезом.

Підготуйте всі продукти для приготування салату:
  1. Копчену курячу грудку наріжте кубиком, викладіть на плоску тарілку, це буде нижній шар салату. Копчену курку також можна замінити відвареним курячим філе. Зверху нанесіть майонез.
  2. Мариновані печериці наріжте пластинками, викладіть на курку, також змастіть майонезом.
  3. Наступним шаром – кукурудза+майонез.
  4. Попередньо відваріть яйця, очистіть їх, акуратно відокремте білок від жовтка. Білок натріть на крупній тертці, викладіть наступним шаром, змастіть майонезом.
  5. Жовтки подрібніть, присипте ними верхівку салату, розподіляючи по всій площі салату.
  6. Вкінці вставте чіпси по колу (як на фото). Чіпси використовуйте хорошої якості, цілі, без пошкоджень, бажано оригінального смаку. Смачного!

    Салат ХРИЗАНТЕМА — першим з'їдають зі столу
    Салат ХРИЗАНТЕМА — першим з’їдають зі столу

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!