Салат із кабачків із соусом “Сацебелі” на зиму. Пальчики оближеш!

Салат із кабачків із соусом “Сацебелі” на зиму. Пальчики оближеш!
Салат із кабачків із соусом “Сацебелі” на зиму. Пальчики оближеш!

Інгредієнти:

  • 2,5 кг кабачків (я брала молоденькі),
  • 1 б. соусу Сацебелі,
  • 1 головка часнику,
  • 100 г оцту,
  • 200 г олії,
  • 1 ст. л. солі,
  • 20 шт. перцю гіркого.

Кабачки порізати кубиками, додати всі інгредієнти, крім часнику. Варити 20 хв, додати часник і ще 10 хв проварити. Гарячим розкласти в сухі стерилізовані банки.

Вихід – 6 банок по 0,5 і одна баночка 0,2. Швидко і смачно!

Салат із кабачків із соусом “Сацебелі” на зиму. Пальчики оближеш!
Салат із кабачків із соусом “Сацебелі” на зиму. Пальчики оближеш!