Салат із капусти на зиму — і до пиріжків, і до вареників, і з картопляним пюре просто смакота!

Салат із капусти на зиму — і до пиріжків, і до вареників, і з картопляним пюре просто смакота!
Салат із капусти на зиму — і до пиріжків, і до вареників, і з картопляним пюре просто смакота!

Інгредієнти:

  • 5 кг пізньої капусти
  • 1 кг моркви
  • 1 кг цибулі
  • 0.5 л олії
  • 4 ст.л. солі
  • 350 г цукру
  • 400-450 мл оцту (9 %) (або за смаком)

Рецепт приготування:

  1. Капусту нашинкувати, моркву натерти на грубій тертці, цибулю нарізати напівкільцями.
  2. Додати до овочів сіль, цукор, олію, оцет. Перемішати і залишити на 1 годину, щоб пустило сік.
  3. На дно банки викладаємо по 1 лавровому листочку та по декілька горошин чорного перцю.
  4. Розкладаємо капусту по банках.
  5. Стерилізуємо: 0.5 л – 1 годину, 1 л – 1 годину 15 хвилин.
Салат із капусти на зиму — і до пиріжків, і до вареників, і з картопляним пюре просто смакота!
Салат із капусти на зиму — і до пиріжків, і до вареників, і з картопляним пюре просто смакота!

За матеріалами