Салат “Капуста з болгарським перцем на зиму” — смачний рецепт маринованої капусти. Чудова закуска!

Салат "Капуста з болгарським перцем на зиму" — смачний рецепт маринованої капусти. Чудова закуска!
Салат "Капуста з болгарським перцем на зиму" — смачний рецепт маринованої капусти. Чудова закуска!

Маринований салат з капусти на зиму “Капуста з болгарським перцем”

Інгредієнти:

  • 2.5 кг капусти
  • 500 г болгарського перцю
  • 500 г моркви
  • 2 ст.л. солі
  • 200 г цукру
  • 200 г олії
  • 200 г оцту
  • перець горошком
  • лавровий лист

Рецепт приготування:

  1. Капусту нашинкувати, перець нарізати смужками, моркву натерти на крупній терці.
  2. Овочі з’єднати. Додати сіль, цукор, олію, оцет, перець горошком і лавровий лист.
  3. Дати настоятися 2 години
  4. Розкласти по банках, закрити капроновою кришкою.
  5. Зберігати в холодильнику. Смачного!
Салат "Капуста з болгарським перцем на зиму" — смачний рецепт маринованої капусти. Чудова закуска!
Салат “Капуста з болгарським перцем на зиму” — смачний рецепт маринованої капусти. Чудова закуска!