
У цьому салаті все поєднується! Є в ньому і приємна кислинка і нотки свіжості. Він прикрасить ваш святковий стіл, а готується просто та швидко!
Інгредієнти:
- М’ясо варене (яловичина) – 150 г
- Яблуко кисло-солодке – 1 шт.
- Яйця – 3 шт.
- Сир - 50 – 60 г
- Майонез – 3-4 ст.л.
- Зелень
- Цибуля – 1 шт.
Маринад для цибулі:
- Вода гаряча – 100 мл
- Сіль – 1 ч.л.
- Цукор – 1 ст.л.
- Оцет 9% – 2 ст.л.
Процес приготування:
- Цибулю ріжемо кубиком і маринуємо. Залишаємо в маринаді до тих пір, поки вода не охолоне. Зливаємо маринад і віджимаємо цибулю.
- Салат формуємо шарами та кожен покриваємо сіточкою майонезу.
- Відварене м’ясо ріжемо дрібними шматочками і викладаємо першим шаром.
- Другий шар – цибуля.
- Третій шар – терте на великій тертці яблуко.
- Четвертий шар – терті на великій тертці яйця.
- П’ятий шар – тертий сир.
- Посипаємо салат нарізаною зеленню і можна подавати до столу.
Смачного!