Салат “Пасажирський” — смачний рецепт з простих продуктів

Салат "Пасажирський" — смачний рецепт з простих продуктів
Салат "Пасажирський" — смачний рецепт з простих продуктів

Салат «Пасажирський» виходить ситним і смачним. Приготуйте його для своїх рідних і близьких. Для святкового застілля або сімейної вечері таке блюдо підходить ідеально.

Готується з доступних і всім відомих інгредієнтів. Для рецепта знадобиться куряча печінка мариновані огірочки, яйця і цибулю. Заправка для салату підходить як з майонезу або сметани, на ваш смак. Радимо спершу відварити курячу печінку і курячі яйця, щоб вони як слід охололи. Після цього салат готується за лічені хвилини.

Продукти:

  • 250 г курячої печінки;
  • 100-120 г маринованих огірків;
  • 50 г ріпчастої цибулі;
  • 1-2 яєць;
  • 100-120 г майонезу або сметани;
  • сіль, чорний перець – за смаком.

Як готувати:

  1. Відваріть курячу печінку – промийте субпродукти, зріжте прожилки і складіть в каструлю. Залийте холодною водою і після закипання варіть 8-10 хвилин. Потім рідину злийте, а шматочки печінки повністю остудіть.
  2. Зварену курячу печінку наріжте середніми брусочками.
  3. Почистіть від лушпиння цибулю, сполосніть в холодній воді, промийте його. Потім наріжте півкільцями.
  4. Складіть цибулю в піалу і обшпарте – залийте окропом на пару хвилин. При бажанні цибулю можете замаринувати з оцтом і дрібкою цукру.
  5. Зріжте хвостики з маринованих огірків, овочі наріжте невеликими шматочками. Мариновані огірки відмінно гармонують з курячою печінкою і надають салату неповторну кислинку.
  6. Складіть в миску підготовлені продукти – курячу печінку і мариновані огірки. Додайте ріпчасту цибулю.
  7. Зварені круто курячі яйця почистіть і наріжте середніми кубиками для салату.
  8. Додайте порізані яйця в миску до інших компонентів.
  9. Додайте соус – у нас майонез. Злегка посоліть і поперчіть.
  10. Салат перемішайте і дайте настоятися в холодильнику близько 15-20 хвилин.

Подавайте до столу, прикрасивши гілочкою свіжої зелені. Зберігайте рецепт і діліться з друзями!

За матеріалами