
Салат «Пасажирський» виходить ситним і смачним. Приготуйте його для своїх рідних і близьких. Для святкового застілля або сімейної вечері таке блюдо підходить ідеально.
Готується з доступних і всім відомих інгредієнтів. Для рецепта знадобиться куряча печінка мариновані огірочки, яйця і цибулю. Заправка для салату підходить як з майонезу або сметани, на ваш смак. Радимо спершу відварити курячу печінку і курячі яйця, щоб вони як слід охололи. Після цього салат готується за лічені хвилини.
Продукти:
- 250 г курячої печінки;
- 100-120 г маринованих огірків;
- 50 г ріпчастої цибулі;
- 1-2 яєць;
- 100-120 г майонезу або сметани;
- сіль, чорний перець – за смаком.
Як готувати:
- Відваріть курячу печінку – промийте субпродукти, зріжте прожилки і складіть в каструлю. Залийте холодною водою і після закипання варіть 8-10 хвилин. Потім рідину злийте, а шматочки печінки повністю остудіть.
- Зварену курячу печінку наріжте середніми брусочками.
- Почистіть від лушпиння цибулю, сполосніть в холодній воді, промийте його. Потім наріжте півкільцями.
- Складіть цибулю в піалу і обшпарте – залийте окропом на пару хвилин. При бажанні цибулю можете замаринувати з оцтом і дрібкою цукру.
- Зріжте хвостики з маринованих огірків, овочі наріжте невеликими шматочками. Мариновані огірки відмінно гармонують з курячою печінкою і надають салату неповторну кислинку.
- Складіть в миску підготовлені продукти – курячу печінку і мариновані огірки. Додайте ріпчасту цибулю.
- Зварені круто курячі яйця почистіть і наріжте середніми кубиками для салату.
- Додайте порізані яйця в миску до інших компонентів.
- Додайте соус – у нас майонез. Злегка посоліть і поперчіть.
- Салат перемішайте і дайте настоятися в холодильнику близько 15-20 хвилин.
Подавайте до столу, прикрасивши гілочкою свіжої зелені. Зберігайте рецепт і діліться з друзями!