Інгредієнти:
- куряча грудка – 500 г;
- огірки – 2-3 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- яйця – 3-4 шт.;
- сіль, перець – за смаком
- майонез (йогурт) – за смаком;
Маринад для цибулі:
- вода – 1-2 ст.л.;
- оцет яблучний – 1-2 ст.л.;
- сіль – 0,5 ч.л.;
- цукор – 1 ч.л.
- Змішуємо всі інгредієти для маринаду та маринуємо подрібнену цибулю протягом 20 хвилин.
- Курячу грудку ріжемо кубиками і обсмажуємо на сковороді до готовності. Солимо та перчимо за смаком.
- Огірки та яйця нарізаємо соломкою.
- Змішуємо всі інгредієнти та заправляємо майонезом (йогуртом). Смачного!