
Інгредієнти:
- Картопля – 4 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Печериці – 500 г
- Мариновані огірки – 3-4 шт.
- Свинна вирізка – 500 г
- Майонез, сіль
- Петрушка – пучок
Рецепт приготування:
- Цибулю нарізати півкільцями та обсмажити на олії до золотистого кольору. Перекласти на тарілку.
- Гриби нарізати та обсмажити в тій же сковороді, що і цибулю. Посолити.
- Взяти плоску тарілку, на якій будете подавати салат та натерти першим шаром відварену картоплю на великій тертці. Картоплю злегка посолити, поперчити та змастити майонезом.
- Відварене м’ясо нарізати соломкою та викласти другим шаром на тарілку. Змастити майонезом.
- Натерти на дрібній тертці мариновані огірки та викласти третім шаром.
- Далі – цибуля та останній шар – гриби.
- Перед подачею салат посипати подрібненою зеленню. Смачного!

Відео-рецепт приготування салату можна переглянути тут .