Інгредієнти:
- буряк, 2 шт.;
- зелений горошок консервований, 120 г;
- огірки мариновані, 3 шт.;
- м’ясо будь-яке відварене, 300 г;
- цибуля, 1 шт. (вода, оцет та цукор);
- домашній майонез, сіль.
Процес приготування:
- Буряк можна відварити, але краще – запекти. Так смак і аромат виходить насиченішими.
- Цибулю ріжемо кубиком і маринуємо в невеликій кількості води, 3 ложках оцту і чайній ложці цукру. Нехай маринується 15 хвилин, потім зливаємо маринад і віджимаємо.
- М’ясо відварюємо або беремо копчене. Ріжемо кубиком чи соломкою.
- Мариновані огірочки ріжемо соломкою.
- Змішуємо всі продукти, додаємо горошок, заправляємо майонезом.
Салат виходить апетитним, ситним, красивим та святковим.