Салат з буряка — оригінальне доповнення до м’ясних і рибних страв

Салат з буряка — оригінальне доповнення до м'ясних і рибних страв
Салат з буряка — оригінальне доповнення до м'ясних і рибних страв

Салат з буряка – це яскрава і смачна «вітамінна бомба», яку так потребує наш організм взимку. Всі інгредієнти хоч і прості, але відмінно поєднуються між собою, тому такий салат виходить соковитим, апетитним і оригінальним. Насправді, ідеальне доповнення до багатьох м’ясних і рибних страв.

Буряковий салат – рецепт

Інгредієнти:
  • Буряк – 2 шт.
  • Морква -2 шт.
  • Яблуко (кислих сортів) – 2 шт.
  • Чорнослив (без кісточки) – 100 г
  • Йогурт – 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Зелень свіжа – для прикраси

Рецепт приготування:

  1. Буряк та моркву запекти в духовці.
  2. Чорнослив потрібно промити і на кілька хвилин залити окропом.
  3. Запечену моркву натерти на крупній тертці.
  4. Яблуко очистити від шкірки та серцевини і теж натерти.
  5. Запечений буряк також натерти на крупній тертці.
  6. Чорнослив нарізати на невеликі шматочки.
  7. Збираємо салат в роз’ємному кількі: першим шаром – морква, змащуємо йогуртом.
  8. Тепер викладаю натерте яблуко. Теж розподіляю і змащую йогуртом.
  9. Тепер нарізаний чорнослив. Викладаю його наступним шаром.
  10. Знову трохи йогурту. І самий верхній шар – це буряк.
  11. Тепер виймаємо кільце і можна подавати. Смачного!
Салат з буряка — оригінальне доповнення до м'ясних і рибних страв
Салат з буряка — оригінальне доповнення до м’ясних і рибних страв
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!