
Інгредієнти:
- 500 г гарбуза
- 1 цибуля ріпчаста
- 2-3 зубчики часнику
- 1/2 ч.л. коріандру
- 1/3 ч.л. червоного гострого перцю
- 0.5-1 ч.л. солі до смаку
- 1 ч.л. меду
- 1 ст.л. соєвого соусу
- 1 ст. л. оцту (рисовий або будь-який 6%)
- 2 ст.л. олії
- 2 ст.л. петрушки
- 1 ст.л. кунжуту
Процес приготування:
- Натираємо гарбуз на тертці для корейської моркви. У натертий гарбуз додаємо сіль, злегка розминаємо руками і чекаємо кілька хвилин, поки почне виділятися сік.
- Додаємо орегано, червоний перець, подрібнений часник та чайну ложку меду.
- Перемішуємо та заливаємо соєвий соус та оцет.
- Вкінці додаємо зелень та цибулю. Цибулю шаткуємо і обсмажуємо в олії, після чого перекладаємо до гарбуза.
- Зелень дрібно нарізаємо і додаємо разом з кунжутним насінням.
Смачного!