Салат з кабачків на зиму з кетчупом — просто і дуже смачно, готується швидко

Кабачковий салат з кетчупом чилі і морквою – просто і дуже смачно, готується швидко.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки – 1.5 кг;
  • морква – 2 шт;
  • часник – 50 г;
  • сіль – 1 ст.л;
  • цукор – 2 ст.л;
  • олія соняшникова – 75 г;
  • оцет 9% – 50 г;
  • кетчуп чилі – 300 г;
  • томатний соус – 250 г;
  • гострий перчик – 1 шт.

Процес приготування салату з кабачків

Беремо молоді кабачки і ріжемо кружками. Якщо ви взяли старіші кабачки, тоді ріжемо півкільцями.

Укладаємо кабачки в каструлю, додаємо терту на тертці для корейської моркви моркву, кетчуп чилі, томатний соус, сіль, цукор, соняшникова олія, шматочки гострого перцю.

Порада: перець гострий ви можете подрібнити ножем або скористатися блендером. За допомогою блендера ви також можете подрібнити і часник.

Складаємо всі інгредієнти крім оцту, часнику і зелені (за смаком).

Варимо масу після закипання 35 хвилин на невеликому вогні. За 5 хвилин до закінчення готування, додаємо оцет і часник, зелень.

Розкладаємо салат по стерилізованим баночках і закручуємо кришками.

За матеріалами