Салати з кабачків — свіжого, маринованого, по-корейськи. РЕЦЕПТИ

Салати з кабачків — свіжого, маринованого, по-корейськи. РЕЦЕПТИ
Салати з кабачків — свіжого, маринованого, по-корейськи. РЕЦЕПТИ

Салат з кабачками і куркою

Інгредієнти:

Куряче філе200 г
молодий кабачок200 г
Болгарський перець200 г
цукорст.л.
Оливкова оліяст.л.
Соєвий соусст.л.
лимон0,5 шт
базилікза смаком
кунжутг
сільг

Рецепт приготування:

1. Готуємо маринад для курки: змішуємо соєвий соус, цукор, оливкову олію і сік половинки лимона. Додаємо нарізаний базилік.

2. Дрібно нарізаємо куряче філе і відправляємо його в маринад на 20-30 хв.

3. Нарізаємо кабачок тонкими кружечками і обсмажуємо до м’якості.

4. Обсмажуємо курку.

5. Нарізаємо соломкою болгарський перець.

6. Змішуємо курку, кабачки і солодкий перець. Солимо до смаку.

Салат з кабачками і куркою
Салат з кабачками і куркою

Салат з кабачків по-корейськи

Інгредієнти:

  • 3-4 маленьких кабачка,
  • 1 велика морква,
  • 1 болгарський перець,
  • 1-2 шт. ріпчастої цибулі,
  • 3-4 зубчики часнику,
  • 1 ст.л. соєвого соусу,
  • 1 ст.л. кунжутного насіння,
  • оцет – 1-1,5 ч.л,
  • 3-4 ст.л. рослинної олії,
  • спеції: (за смаком)
  • гострий червоний перець,
  • чорний мелений перець,
  • мелена солодка паприка,
  • сіль,
  • цукор.

Покроковий рецепт приготування:

Вимиті кабачки нарізати півкільцями, товщиною близько 2 мм, злегка підсолити і залишити на 2 години під гнітом, періодично перемішуючи.

В цей час нашаткувати на корейській тертці моркву, злегка посолити (щіпка солі), трохи пом’яти.

Нарізати тонкою соломкою болгарський перець.

Ріпчасту цибулю нарізати тоненькими півкільцями і пасерувати на рослинній олії до прозорості (НЕ зажарювати!).

З кабачків злити сік, що утворився, злегка віджимаючи їх руками. Додати в кабачки пасеровану цибулю, моркву, болгарський перець, дрібно нарізаний часник, спеції, соєвий соус. Все добре перемішати, влити оцет (за смаком), додати цукор за смаком і добре перемішати.

Поставити салат в холодильник, давши йому настоятися близько 1 години.

При подачі можна прикрасити зеленню петрушки, кінзи і т.д. Смачного!

Салат з кабачків по-корейськи
Салат з кабачків по-корейськи

Салат з кабачків, фети та руколи

Інгредієнти:

  • кабачок молодий – 1-2 шт.
  • фета – 200 г
  • рукола – пучок
  • грецькі горіхи подрібнені – 1 ст.л.
  • лимонний сік – 1 ст.л.
  • оливкова олія – 2 ст.л.
  • сіль, перець – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Кабачки нарізати тонкими кружальцями чи смужками.
  2. Фету нарізати кубиками.
  3. Приготувати заправку для салату: змішати олію, лимонний сік, горіхи, сіль та перець.
  4. Викласти на тарілку кабачки, руколу та фету. Полити зверху соусом. Смачного!
Салат з кабачків, фети та руколи
Салат з кабачків, фети та руколи

Салат з кабачків на зиму з томатом і корейською морквою:

Салат з кабачків на зиму з томатом і корейською морквою. Дуже смачний рецепт!

Пікантні кабачки в пакеті — всього за 20 хвилин:

Пікантні кабачки в пакеті — всього 20 хвилин, і чудова закуска до шашлику і картоплі готова

Надзвичайно смачна закуска з кабачків і огірків на зиму. Всі просять рецепт

 Підпишіться на Коліжанку в Telegram