
Інгредієнти:
- сало з м’ясним прошарком, 1 кг;
- сіль, 100 г;
- лавровий лист, 4 шт.;
- перець горщиком, 8 шт.;
- цибулиння, близько 150 г;
- часник, головка;
- чорний і червоний перець;
- сіль, 1 ст.л.;
- лавровий лист, 5 шт.
Процес приготування:
- Сало з м’ясним прошарком промиваємо і просушуємо.
- Лушпиння цибулі спочатку промиваємо і заливаємо водою, доводимо до кипіння.
- Укладаємо в лушпиння сало, порізане на шматки, додаємо сіль, лавровий лист, перець.
- Варимо 30 хвилин після закипання.
- Лавровий лист (5 шт.) подрібнюємо і змішуємо з часником, пропущеним через прес.
- Сюди ж додаємо сіль, суміш перців і спеції на ваш смак.
- Ми залишаємо сало остигати в бульйоні.
- Виймаємо шматочки і даємо стекти бульйону.
- Натираємо сало соусом з часнику, солі і спецій.
- Загортаємо всі шматки сала пергаментом і відправляємо на ніч в холодильник.
Зберігаю таке сало в пергаменті в морозильній камері і при необхідності, просто дістаю шматочок, нарізаю його скибочками і подаю до столу.