Сало в цибулинні, смачніше ніж м’ясо. За старовинним рецептом

Сало в цибулі, смачніше ніж м'ясо. За старовинним рецептом
Сало в цибулі, смачніше ніж м'ясо. За старовинним рецептом

Інгредієнти:

  • сало з м’ясним прошарком, 1 кг;
  • сіль, 100 г;
  • лавровий лист, 4 шт.;
  • перець горщиком, 8 шт.;
  • цибулиння, близько 150 г;
  • часник, головка;
  • чорний і червоний перець;
  • сіль, 1 ст.л.;
  • лавровий лист, 5 шт.

Процес приготування:

  1. Сало з м’ясним прошарком промиваємо і просушуємо.
  2. Лушпиння цибулі спочатку промиваємо і заливаємо водою, доводимо до кипіння.
  3. Укладаємо в лушпиння сало, порізане на шматки, додаємо сіль, лавровий лист, перець.
  4. Варимо 30 хвилин після закипання.
  5. Лавровий лист (5 шт.) подрібнюємо і змішуємо з часником, пропущеним через прес.
  6. Сюди ж додаємо сіль, суміш перців і спеції на ваш смак.
  7. Ми залишаємо сало остигати в бульйоні.

     

  8. Виймаємо шматочки і даємо стекти бульйону.

     

  9. Натираємо сало соусом з часнику, солі і спецій.
  10. Загортаємо всі шматки сала пергаментом і відправляємо на ніч в холодильник.

Зберігаю таке сало в пергаменті в морозильній камері і при необхідності, просто дістаю шматочок, нарізаю його скибочками і подаю до столу.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!