
Пропонуємо вам приготувати справжні сирники. Вони не забиті борошном, мають сирний смак, не розпливаються під час приготування і добре тримають форму.
У приготуванні сирників немає ніяких складнощів, головне дотримуватися пропорцій.
Інгредієнти:
- Сир домашній – 500-600 г
- Манка – 3 ст.л. (залежить від вологості сиру)
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 1-2 ст. ложки
- Ванільний цукор – 1 ст.л.
- Сіль – на кінчику ножа
Рецепт приготування:
- До сиру додаємо яйце цукор, манну крупу, ванілін за смаком, сіль на кінчику ножа.
- Все добре перемішуємо ложкою, а потім руками замішуємо тісто. Щоб манка набухла, а маса стала еластичною залишаємо тісто полежати 10-15 хвилин
- Потім з сирної маси формуємо “ковбаску” і розділяємо на частини, однакового розміру. З даної кількості інгредієнтів приблизно виходить 12 сирників.
- Стіл злегка посипаємо борошном і формуємо сирники, щоб надати їм правильну форму.
- Смажимо їх на розігрітій олії з двох сторін до золотистої скоринки.
- Смачні та ароматні сирники готові. Смачного!
