Секрет пухких сирників без борошна (ніколи не падають). Рецепт ідеальних сирників!

Секрет пухких сирників без борошна (ніколи не падають). Рецепт ідеальних сирників!
Секрет пухких сирників без борошна (ніколи не падають). Рецепт ідеальних сирників!

Пропонуємо вам приготувати справжні сирники. Вони не забиті борошном, мають сирний смак, не розпливаються під час приготування і добре тримають форму.

У приготуванні сирників немає ніяких складнощів, головне дотримуватися пропорцій.

Інгредієнти:

  • Сир домашній – 500-600 г
  • Манка – 3 ст.л. (залежить від вологості сиру)
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 1-2 ст. ложки
  • Ванільний цукор – 1 ст.л.
  • Сіль – на кінчику ножа

Рецепт приготування:

  1. До сиру додаємо яйце цукор, манну крупу, ванілін за смаком, сіль на кінчику ножа.
  2. Все добре перемішуємо ложкою, а потім руками замішуємо тісто. Щоб манка набухла, а маса стала еластичною залишаємо тісто полежати 10-15 хвилин
  3. Потім з сирної маси формуємо “ковбаску” і розділяємо на частини, однакового розміру. З даної кількості інгредієнтів приблизно виходить 12 сирників.
  4. Стіл злегка посипаємо борошном і формуємо сирники, щоб надати їм правильну форму.
  5. Смажимо їх на розігрітій олії з двох сторін до золотистої скоринки.
  6. Смачні та ароматні сирники готові. Смачного!
Секрет пухких сирників без борошна (ніколи не падають). Рецепт ідеальних сирників!
Секрет пухких сирників без борошна (ніколи не падають). Рецепт ідеальних сирників!
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!