Секрети смачного м’яса

Кілька порад щодо приготування м’яса:

  1. М’ясо стане ніжніше, якщо за годину до готування його змочити горілкою.
  2. Можна м’ясо перемішати з соєвим соусом, залишити на ніч, а завтра смажити, воно вийде дуже соковитим.
  3. Яловичина і баранина вийдуть м’якими і соковитими, якщо їх перед запіканням посолити, поперчити, ще можна нашпигувати часником, потім обернути м’ясо банановою шкіркою.
  4. Закріпіть шкірку кулінарною ниткою, щоб вона не розійшлася.
  5. Покладіть м’ясо на деко і поставте в розігріту духовку на 30-40 хвилин.
  6. Шкірка банана володіє унікальними властивостями і зробить жорстке пісне м’ясо м’яким.
Секрети смачного м'яса
Секрети смачного м’яса

Секрет перетворення жорсткої яловичини в ніжне і м’яке м’ясо

  1. Викладіть яловичину на розпечену сковороду. Обсмажте на сильному вогні 3-5 хвилин.
  2. Додайте трохи води, накрийте кришкою і зменшіть вогонь. Наріжте корінь імбиру і покладіть його гаситися разом з м’ясом.
  3. До складу імбирного соку входить речовина, яка розкладає протеїни і робить жорстке м’ясо м’яким. Яловичину досить згасити з імбиром 30-40 хвилин.

Пом’якшити старе м’ясо допоможе лимонна скоринка

  1. Наріжте м’ясо на шматки поперек волокон і викладіть на розпечену сковороду.
  2. Додайте кілька лимонних скоринок.
  3. В кінці приготування не викидайте скоринки.
  4. Дістаньте їх, розітріть ложкою і розмішайте з м’ясним соком, що виділився при смаженні. Викладіть яловичину на тарілку, полийте соком і прикрасьте гілкою зелені і морквою.
  5. Ніколи не соліть м’ясо безпосередньо перед смаженням, воно втратить багато соку і вийде несмачним. Сіль треба класти під час, а ще краще в самому кінці приготування.

Смачного! 😉

Секрети смачного м'яса
Секрети смачного м’яса

 

1 коментар до “Секрети смачного м’яса”

Коментарі закриті.