Шампіньйони по-корейськи: випросила у подруги рецепт. Дуже смачно!

Шампіньйони по-корейськи: випросила у подруги рецепт. Дуже смачно!
Шампіньйони по-корейськи: випросила у подруги рецепт. Дуже смачно!

Рецепт простого і дуже смачного салату з Корейської кухні. Крім того, такий спосіб приготування не займає багато часу. Наша сім’я дуже полюбила салат за цим рецептом. Мої рідні просять часто готувати його. Спробуйте і ви!

Продукти:

  • 1 кг шампіньйонів;
  • перець болгарський;
  • 4 цибулини;
  • 2 ст. л. оцту;
  • 100 мл олії;
  • кінза, кріп;
  • 0,5 ст. л. солі;
  • 1 ст. л. коріандру;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 0,5 ч. л. червоного гострого перцю;
  • 0,5 ст. л. чорного меленого перцю;
  • 1 ч. л. паприки;
  • 4-5 зубчиків часнику.

Як готувати:

  1. Промиваємо печериці та ріжемо на частини (якщо гриби середнього розміру, то можна розділити на чотири частини).
  2. Гриби треба злегка приварити. Кидаємо гриби в киплячу воду.
  3. Як тільки вода закипить, відварюємо ще 4-5 хвилин.
  4. Потім, знімаємо з вогню, зливаємо воду і даємо грибам охолонути.
  5. Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями.
  6. Болгарський перець очищаємо і нарізаємо соломкою.
  7. Подрібнюємо часник і нарізаємо зелень.
  8. У розігріту сковороду наливаємо олію.
  9. Обсмажуємо цибулю на сковороді, до прозорості.
  10. У глибоку миску перекладаємо гриби, додаємо болгарський перець.
  11. Потім додаємо нарізану зелень і в центр салату укладаємо подрібнений часник.
  12. Додаємо сіль, цукор, коріандр, паприку, чорний перець і на часник висипаємо червоний гострий перець.
  13. Поливаємо оцтом і викладаємо зі сковорідки обсмажену цибулю, разом з олією.
  14. Перемішуємо салат.
  15. Перекладаємо салат в ємність, закриваємо кришкою і ставимо в холодильник на 3 години.
  16. Чим довше залишите салат настоятися, тим смак у нього буде більш насиченим.
  17. Перед подачею салат потрібно добре перемішати.

Обов`язково приготуйте салат за цим рецептом. Виходить дуже смачно і  ситно. Грибочки дуже ароматні, з пікантними нотками. І не забувайте поділитися з друзями перевіреним рецептом!

За матеріалами