
Рецепт простого і дуже смачного салату з Корейської кухні. Крім того, такий спосіб приготування не займає багато часу. Наша сім’я дуже полюбила салат за цим рецептом. Мої рідні просять часто готувати його. Спробуйте і ви!
Продукти:
- 1 кг шампіньйонів;
- перець болгарський;
- 4 цибулини;
- 2 ст. л. оцту;
- 100 мл олії;
- кінза, кріп;
- 0,5 ст. л. солі;
- 1 ст. л. коріандру;
- 2 ст. л. цукру;
- 0,5 ч. л. червоного гострого перцю;
- 0,5 ст. л. чорного меленого перцю;
- 1 ч. л. паприки;
- 4-5 зубчиків часнику.
Як готувати:
- Промиваємо печериці та ріжемо на частини (якщо гриби середнього розміру, то можна розділити на чотири частини).
- Гриби треба злегка приварити. Кидаємо гриби в киплячу воду.
- Як тільки вода закипить, відварюємо ще 4-5 хвилин.
- Потім, знімаємо з вогню, зливаємо воду і даємо грибам охолонути.
- Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями.
- Болгарський перець очищаємо і нарізаємо соломкою.
- Подрібнюємо часник і нарізаємо зелень.
- У розігріту сковороду наливаємо олію.
- Обсмажуємо цибулю на сковороді, до прозорості.
- У глибоку миску перекладаємо гриби, додаємо болгарський перець.
- Потім додаємо нарізану зелень і в центр салату укладаємо подрібнений часник.
- Додаємо сіль, цукор, коріандр, паприку, чорний перець і на часник висипаємо червоний гострий перець.
- Поливаємо оцтом і викладаємо зі сковорідки обсмажену цибулю, разом з олією.
- Перемішуємо салат.
- Перекладаємо салат в ємність, закриваємо кришкою і ставимо в холодильник на 3 години.
- Чим довше залишите салат настоятися, тим смак у нього буде більш насиченим.
- Перед подачею салат потрібно добре перемішати.
Обов`язково приготуйте салат за цим рецептом. Виходить дуже смачно і ситно. Грибочки дуже ароматні, з пікантними нотками. І не забувайте поділитися з друзями перевіреним рецептом!