Шашлик більше не готую! Найсмачніше М’ЯСО з картоплею на сковороді! Рекомендую приготувати

Шашлик більше не готую! Найсмачніше М'ЯСО з картоплею на сковороді! Рекомендую приготувати
Шашлик більше не готую! Найсмачніше М'ЯСО з картоплею на сковороді! Рекомендую приготувати

Дуже смачне м’ясо з картоплею на сковороді. Я дуже рекомендую приготувати цю страву, впевнена, що сподобається!

Щоб приготувати м’ясо з картоплею на сковороді – варіація грузинської страви Оджахурі:

  • М’ясо – 700 г (я готувала зі свинячого ошийка)
  • Картопля – 1 кг
  • Цибуля – 4 шт . (400 г)
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Сіль – до смаку
  • Чорний мелений перець – до смаку
  • Мелений коріандр – 1 ч.л. без гірки
  • Петрушка – невеликий пучок
  • Вершкове масло – 20 г

Процес приготування:

  1. М’ясо нарізати порційними шматочками. Обсмажити на сильному вогні до рум’яної скоринки та повної готовності.
  2. Нарізати цибулю. На цій сковороді обсмажити цибулю 1-2 хвилини до прозорості. Перекласти цибулю до м’яса.
  3. Картоплю розрізати на 4-6 частин, залежно від розміру. Обсмажити на вершковому маслі до готовності. Перекласти картоплю до решти інгредієнтів.
  4. Дрібно нарізати петрушку та часник.
  5. М’ясо, картоплю і цибулю посолити, поперчити, додати мелений коріандр, петрушку та часник. Акуратно перемішати і подавати до столу.

Смачного!