
Дуже смачне м’ясо з картоплею на сковороді. Я дуже рекомендую приготувати цю страву, впевнена, що сподобається!
Щоб приготувати м’ясо з картоплею на сковороді – варіація грузинської страви Оджахурі:
- М’ясо – 700 г (я готувала зі свинячого ошийка)
- Картопля – 1 кг
- Цибуля – 4 шт . (400 г)
- Часник – 1-2 зубчики
- Сіль – до смаку
- Чорний мелений перець – до смаку
- Мелений коріандр – 1 ч.л. без гірки
- Петрушка – невеликий пучок
- Вершкове масло – 20 г
Процес приготування:
- М’ясо нарізати порційними шматочками. Обсмажити на сильному вогні до рум’яної скоринки та повної готовності.
- Нарізати цибулю. На цій сковороді обсмажити цибулю 1-2 хвилини до прозорості. Перекласти цибулю до м’яса.
- Картоплю розрізати на 4-6 частин, залежно від розміру. Обсмажити на вершковому маслі до готовності. Перекласти картоплю до решти інгредієнтів.
- Дрібно нарізати петрушку та часник.
- М’ясо, картоплю і цибулю посолити, поперчити, додати мелений коріандр, петрушку та часник. Акуратно перемішати і подавати до столу.
Смачного!