Шашлик в духовці — м’який та соковитий. Весь секрет в маринаді!

Шашлик в духовці — м'який та соковитий. Весь секрет в маринаді!
Шашлик в духовці — м'який та соковитий. Весь секрет в маринаді!

Обов’язково спробуйте цей спосіб, м’ясо виходить дуже ніжне, соковите, і навіть з ароматом лісу!

Інгредієнти:

  • М’ясо – 1 кг
  • Приправа для шашлику – 1,5 ч.л.
  • Перець – за смаком
  • Цибулина – 3-4 шт.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Томати у власному соку – 700 мл

Рецепт приготування:

  1. М’ясо нарізати порційними шматочками.
  2. Цибулю нарізати півкільцями, додати сіль та злегка пом’яти руками.
  3. Перекласти м’ясо в глибоку миску, додати спеції, цибулю та помідори.
  4. Ретельно все перемішати та залишити маринуватися шашлик в прохолодному місці, мінімум на 3 години.
  5. Дерев’яні шпажки залити гарячою водою і залишити на 15 хвилин у воді, щоб вони не обгоріли в духовці.
  6. В скляну форму для запікання налити на дно води, нанизати шашлик на дерев’яні шпажки та викласти зверху так, щоб м’ясо не торкалося води.
  7. Духовку розігріти до 200° і запікати шашлик 30 хвилин.
  8. Подаємо шашлик з улюбленим соусом.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!