Шашлик в духовці на цибулевій подушці! Ну який шашлик без цибулі.

Шашлик в духовці на цибулевій подушці! Ну який шашлик без цибулі.
Шашлик в духовці на цибулевій подушці! Ну який шашлик без цибулі.

Шашлик в духовці на цибулевій подушці – оригінально і смачно. А головне – його можна готувати у будь-який час і за будь-якої погоди.

Звичайно, скептики скажуть, що аромату справжнього шашлику не домогтися в духовці, але це не так. Обов’язково спробуйте цей спосіб, адже м’ясо виходить дуже ніжне, соковите.

Продукти:

  • 1 кг м’яса;
  • 4 цибулини;
  • 3 ст. л. оцту;
  • 0,5 ч. л. червоного перцю;
  • 3 ст. л. соку лимона;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 2 ст. л. приправи для м’яса;
  • рукав для запікання.

Як готувати:

  1. М’ясо поріжте шматочками, приправте перцем, приправою для м’яса, додайте одну столову ложку оцту, сік лимона.
  2. Перемішайте і залиште м’ясо маринуватися на 4-6 годин.
  3. Кільцями поріжте цибулю, і замаринуйте в маринаді: оцет (2 столові ложки), столова ложка цукру і води близько 4-5 столових ложок. Цибулю необхідно замаринувати протягом години.
  4. Рукав для запікання зав’яжіть з одного боку викладіть цибулю, а зверху м’ясо, зав’яжіть рукав, і проколіть його зверху, зробивши буквально кілька проколів.
  5. Запікайте м’ясо при температурі 200°С 50 хвилин.
  6.  Потім розріжте рукав для запікання, щоб м’ясо присмажилося в мало ароматну скоринку.
  7. Запікайте в духовці ще на 15-20 хвилин.

Виходить ну дуже смачно! Зберігайте смачний перевірений рецепт, адже результат приємно потішить!

За матеріалами.