Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його готують з шоколадом і сухофруктами

Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його готують з шоколадом і фруктами

Інгредієнти:

  • 750 г перетертого сиру 5-9 % жирності;
  • 120 г цукру;
  • 3 яйця;
  • 50 мл жирних вершків;
  • 30 г манної крупи;
  • 20 г крохмалю;
  • 180 г вершкового масла;
  • ванілін;
  • 200 г будь-яких сухофруктів;
  • цедра одного лимона.

Процес приготування:

  1. До сиру додаємо всі інгредієнти, крім яєць та сухофруктів. Цю суміш ми перебиваємо блендером до однорідної консистенції. В іншій мисочці міксером збиваємо яйця, а потім і їх додаємо в сирну масу.
  2. Після цього до сиру додаємо нарізані сухофрукти, знову все перемішуємо і виливаємо суміш у форму, застелену пергаментом і змащену маслом.
  3. Сирник випікати в духовці протягом 40-45 хвилин при температурі 180 ° С. Потім потрібно залишити в духовці до охолодження.
  4. Приготуємо глазур: на водяній бані розтопити 1-2 плитки шоколаду з краплею олії.
  5. Полити сирник шоколадом і поставити в холодильник.

Смачного!

Ще один приголомшливий рецепт сирника. У Львові його готують з шоколадом і фруктами

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!