Ще один варіант приготування пісних котлет. Ділюся рецептом!

Ще один варіант приготування пісних котлет. Ділюся рецептом!
Ще один варіант приготування пісних котлет. Ділюся рецептом!

Інгредієнти:

  • морква – 300 г
  • печериці – 100 г
  • рис – 100 г
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 3 зуб.
  • кукурудзяний крохмаль – 20 г
  • сіль, перець, олія

Рецепт приготування:

  1. Відваріть рис і остудіть його. Наріжте цибулю і печериці та обсмажте до золотистого кольору.
  2. Моркву натріть на середній терці. Додайте до цибулі, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте на повільному вогні до м’якості моркви.
  3. Додайте сіль, пропущений через прес часник, перець, крохмаль і рис. Перемішайте.
  4. Сформуйте котлети, обваляйте їх в панірувальних сухарях і обсмажте на сковороді з двох сторін.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!