Що приготувати з фаршу? 5 РЕЦЕПТІВ, які ви неодноразово приготуєте

ІНГРЕДІЄНТИ:

1. Лінива лазанья

  • фарш – 600 г
  • лаваш – 1 упаковка (200 г)
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • сметана – 100 г
  • сир – 50 г
  • томатна паста – 1 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • перець чорний мелений – за смаком
  • вершкове масло – для змащування форми

2. М’ясний хліб (форма 25×11 см)

  • фарш – 800 г
  • сир – 100 г
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • яєчний білок – 2 шт.
  • томатна паста – 1 ст. л.
  • панірувальні сухарі – 1/2 склянки
  • сіль – 1 ст. л. без гірки
  • перець чорний мелений – за смаком

3. Ліниві голубці на сковороді

  • фарш свинячий – 500 г
  • капуста білокачанна – 200 г
  • рис круглий – 80 г
  • яйця – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • сіль – на смак
  • перець чорний мелений – на смак

Соус:

  • сметана 20% – 200 мл
  • томатна паста – 1 ст. л.
  • вода – 100 мл
  • сіль – 1/2 ч. л.

4. Запіканка з капустою та фаршем

  • капуста – 1200 г
  • фарш мішаний – 500 г
  • гриби печериці – 300 г
  • цибуля – 1 шт.
  • сіль – за смаком
  • чорний мелений перець – за смаком
  • олія – ​​для смаження

Заливка:

  • яйця – 2 шт.
  • сметана – 100 мл
  • сир – 50 г

5. Рис із тефтелями

  • окропу – 600 мл
  • фарш – 500 г
  • рис – 300 г
  • помідори черрі – 250 г
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • сіль – на смак
  • перець чорний мелений – на смак

Процес приготування (відео):

https://youtu.be/MF9xEYBHetk