Що приготувати з фаршу? Дивіться, яка смакота вийшла!

Що приготувати з фаршу? Дивіться, яка смакота вийшла!
Що приготувати з фаршу? Дивіться, яка смакота вийшла!

Готую цей пиріг дуже часто. Вдається завжди. Виходить ситно і смачно. А аромат, який витає на кухні, поки випікається ця смакота, – це щось! Якщо ви хочете, щоб страва вийшла легкою, обирайте курячий фарш.

Продукти:

  • 400 г фаршу;
  • 1 цибулина;
  • 200 мл кефіру;
  • 150 г борошна;
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • 3 яйця;
  • сіль;
  • перець;
  • 1 ч. л. сухих трав;
  • помідори черрі;
  • кунжут;
  • олія.

Як готувати:

  1. Цибулю ріжемо кубиками, обсмажуємо до прозорості.
  2. Додаємо фарш, спеції, тушкуємо ще кілька хвилин.
  3. Яйця збиваємо з сіллю.
  4. Додаємо борошно, розпушувач.
  5. Додаємо кефір, добре розмішуємо.
  6. У підготовлену форму виливаємо половину тіста.
  7. Викладаємо фарш.
  8. Виливаємо другу частину тіста, розрівнюємо.
  9. Зверху викладаємо шматочки помідорів, посипаємо кунжутом.
  10. Випікаємо 45 хвилин при температурі 180 С.

Пиріг смакує і гарячим, і холодним. Зберігайте смачний рецепт і не забудьте поділитися ним з друзями.