
Готую цей пиріг дуже часто. Вдається завжди. Виходить ситно і смачно. А аромат, який витає на кухні, поки випікається ця смакота, – це щось! Якщо ви хочете, щоб страва вийшла легкою, обирайте курячий фарш.
Продукти:
- 400 г фаршу;
- 1 цибулина;
- 200 мл кефіру;
- 150 г борошна;
- 1 ч. л. розпушувача;
- 3 яйця;
- сіль;
- перець;
- 1 ч. л. сухих трав;
- помідори черрі;
- кунжут;
- олія.
Як готувати:
- Цибулю ріжемо кубиками, обсмажуємо до прозорості.
- Додаємо фарш, спеції, тушкуємо ще кілька хвилин.
- Яйця збиваємо з сіллю.
- Додаємо борошно, розпушувач.
- Додаємо кефір, добре розмішуємо.
- У підготовлену форму виливаємо половину тіста.
- Викладаємо фарш.
- Виливаємо другу частину тіста, розрівнюємо.
- Зверху викладаємо шматочки помідорів, посипаємо кунжутом.
- Випікаємо 45 хвилин при температурі 180 С.
Пиріг смакує і гарячим, і холодним. Зберігайте смачний рецепт і не забудьте поділитися ним з друзями.